Inhibition effect of food preservatives on endoproteinases : научное издание

Описание

Тип публикации: статья из журнала

Год издания: 2017

Идентификатор DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.05.059

Ключевые слова: Endoproteinases, Food additives, Pancreatic disease, Pancreatic enzymes

Аннотация: The present manuscript proposes a novel approach to assess the impact of food additives on human metabolism by analysing their effect on biomarker enzyme activity. Alterations in the activity of pancreatic enzymes, such as chymotrypsin and trypsin, which

Ссылки на полный текст

Издание

Журнал: FOOD CHEMISTRY

Выпуск журнала: Vol. 235

Номера страниц: 294-297

ISSN журнала: 03088146

Место издания: OXFORD

Издатель: ELSEVIER SCI LTD

Персоны

  • Esimbekova Elena N. (Krasnoyarsk Sci Ctr SB RAS, Fed Res Ctr, Inst Biophys SB RAS, Krasnoyarsk 660036, Russia; Siberian Fed Univ, Inst Fundamental Biol & Biotechnol, Krasnoyarsk 660041, Russia)
  • Asanova Anastasiya A. (Krasnoyarsk State Agr Univ, Inst Agroecol Technol, Krasnoyarsk 660130, Russia)
  • Deeva Anna A. (Siberian Fed Univ, Inst Fundamental Biol & Biotechnol, Krasnoyarsk 660041, Russia)
  • Kratasyuk Valentina A. (Krasnoyarsk Sci Ctr SB RAS, Fed Res Ctr, Inst Biophys SB RAS, Krasnoyarsk 660036, Russia; Siberian Fed Univ, Inst Fundamental Biol & Biotechnol, Krasnoyarsk 660041, Russia)