Перевод названия: THEORETICAL AND EXPERIMENTAL BASIS FOR OPTIMIZING THE COLLECTION OF SEA-BUCKTHORN FOR FREEZING AND INDUSTRIAL PROCESSING
Тип публикации: статья из журнала
Год издания: 2011
Ключевые слова: cryoresistance – juice-keeping ability, module of elasticity of fruits, scale point of organoleptic evaluation of the sea-buckthorn, integral characteristic of the quality, correlation analysis, express-method of determining the sort serviceableness of the sea-buckthorn for freezing, криорезистентность – сокоудерживающая способность, модуль упру- гости плодов, шкала балльной органолептической оценки облепихи, интегральная характеристика качества, корреляционный анализ, экспресс-метод определения сортопригод- ности облепихи для замораживания
Аннотация: The article describes the methods of optimization of the terms of sea-buckthorn collection for industrial processing and storage. Economic-botanical sorts of sea-buckthorn are characterized by non-stable quality indicators, which requires the individual approach and recommendations for their usage. The results of the research of thПоказать полностьюe organoleptic and physical-chemical characteristics of the fresh and frozen sea-buckthorn formed the basis for the proposed express-method to evaluate the serviceableness of the sea-buckthorn for freezing.
Журнал: Товаровед продовольственных товаров
Выпуск журнала: № 6
Номера страниц: 11-13
ISSN журнала: 20749678
Место издания: Москва
Издатель: Общество с ограниченной ответственностью Издательский дом "Панорама"