Enrichment of food products with local berry raw materials for the residents of border areas

Описание

Тип публикации: доклад, тезисы доклада, статья из сборника материалов конференций

Конференция: International Conference on Sustainable Development of Cross-Border Regions 2019, SDCBR 2019

Год издания: 2019

Идентификатор DOI: 10.1088/1755-1315/395/1/012072

Аннотация: The article deals with topical issues of forming a range of functional foods with useful properties in the border areas. Also, the article considers the technological possibilities of introducing berry raw materials into traditional food products. © 2019 IOP Publishing Ltd.

Ссылки на полный текст

Издание

Журнал: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science

Выпуск журнала: Vol. 395, Is. 1

Номера страниц: 12072

ISSN журнала: 17551307

Издатель: Institute of Physics Publishing

Персоны

  • Rybakova G. (Siberian Federal University, 79 Svobodny prosp., Krasnoyarsk, 660041, Russian Federation)
  • Gulenkova G. (Siberian Federal University, 79 Svobodny prosp., Krasnoyarsk, 660041, Russian Federation)
  • Chepeleva G. (Siberian Federal University, 79 Svobodny prosp., Krasnoyarsk, 660041, Russian Federation)

Вхождение в базы данных